Završna priredba u podružnici DV “Sveta Obitelj” u Zenici

U podružnici Caritasova Dječjeg vrtića „Sveta Obitelj“ u Zenici, u petak 31. svibnja,  održana je svečana završna priredba kojom su se mališani i odgajateljice oprostili od predškolaca koji u rujnu ove godine kreću u prvi razred osnovne škole.

Mališani su pozdravili svoje roditelje, bake i djedove koji su se u velikom broju odazvali na ovaj događaj.

Prigodnim programom pokazali su svoju zahvalu za sretne dane i život bez briga, jer čeka ih škola i torba puna knjiga. Pripremili su recitacije i pjesmice, ples i glumu kojima su pokazali da su zaista veliki i spremni za novo razdoblje svog života. Posebno je dirljiva pjesmica u kojoj su djeca naglasila kako njihova abeceda života počinje slovom M – kao mama jer su mame anđeli čuvari naše mladosti.

Djeca su pokazala samo dio onog što su naučila za vrijeme boravka u vrtiću, a sve to nagrađeno je velikim pljeskom publike koja je došla da ih podrži. Atmosfera je bila vesela, a roditelji su vrlo emotivno doživjeli priredbu, uz nekoliko suza radosnica.

Na kraju manifestacije mališanima su podijeljene prve diplome na koje su bili ponosni, uz obećanje da će se truditi da budu što bolji učenici i da će ispunjavati školske zadatke.

Želimo našim školarcima svu sreću u školskim klupama te da ne zaborave lijepe uspomene na vrtićke dane!