Valentinovo u DV „Sveta Obitelj“

Djeca Dječjeg vrtića „Sveta Obitelj“ na prigodan i radostan način su obilježili Valentinovo – Dan zaljubljenih 14. veljače.

I ove godine, u posjet našem vrtiću došla su djeca iz KJU “Dom za djecu bez roditeljskog staranja” Bjelave – Sarajevo, a pridružili su nam se i mališani iz PU “Waldorfski vrtić Kolibica” iz Stupa.

U dječjem vrtiću sve je bilo u znaku ljubavi, srca, crvene boje i radosti. Maleni gosti dočekani su s pjesmom koju je izveo zbor djece iz DV „Sveta Obitelj“ pod vodstvom tete Marije. Odgajateljice ovog vrtića priredile su i igrokaz „Srce“ koji je pokazao kako ljubavi ima svuda oko nas i kako je trebamo širiti. Nakon igrokaza, djeca su zajedno pjevala i plesala.

Poslije veselih pjesmica slijedila je kreativna radionica na temu Valentinovo kada su djeca pravila čestitke, darove i uspomene. Na povratku u svoje vrtiće, svi su dobili prigodne slatke darove kao mali znak pažnje.

Mališani su danas prigodnim kreativnim radionicama i aktivnostima obilježili Dan zaljubljenih te pokazali kako i oni najmlađi znaju što znači ljubav.