Susret ravnatelja Caritasa iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine

U Sarajevu će se od 22. do 25. listopada 2018. održati susret svih dijecezanskih i nacionalnih ravnatelja Caritasa iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Susretu će uz ravnatelje nazočiti i predsjednici oba nacionalna Caritasa, mons. Josip Mrzljak, biskup varaždinski te domaćin, vrhbosanski nadbiskup, uzoriti kardinal Vinko Puljić. Radi se o uobičajenom godišnjem susretu na kojemu se domišljaju ideje i akcije važne za sve Caritase, a domaćin ove godine je Caritas Vrhbosanske nadbiskupije. Budući da je velika većina ravnatelja potvrdila svoje sudjelovanje na susretu očekujemo preko dvadeset ravnatelja, njihovih zamjenika ili koordinatora određenih projekata. Uz radni dio sastanka koji će se održati u srijedu, a kojeg će moderirati ravnatelj Caritasa BiH, program će uključiti i posjete nekim od crkvenih institucija na području vrhbosanske nadbiskupije kao i nekim drugim znamenitostima u gradu Sarajevu i u središnjoj Bosni.