Susret djelatnika Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije

Nekoliko godina za redom Caritas Vrhbosanske nadbiskupije organizira susret i druženje djelatnika i njihovih obitelji u podružnici Caritasova Doma za starije i nemoćne u naselju Lug kod Kiseljaka.

Ove godine druženje je organizirano u duhovsku nedjelju 9. lipnja i započelo je Svetom Misom koju je predvodio ravnatelj CVN vlč. Mirko Šimić. Pozdravljajući nazočne djelatnike, djelatnice i njihove obitelji, ravnatelj je zahvalio na ljubavi koju ulažu u Caritas i poželio ugodno i opušteno druženje.

Druženje u prirodnom okruženju, uz livadu, rijeku i šumu posebno je veselilo djecu djelatnika koja su mogla nesmetano trčati, igrati se i uživati u ljepoti ovog mjesta. Osim djece, igrati nogometa, odbojke i rukometa, mogli su i odrasli koji su pokušali „stići“ neumornu i energičnu djecu.

Zajednički objed bio je prilika za razgovor, bolje upoznavanje djelatnika i obitelji, ali i prilika za mali odmor prije nastavka sportskih aktivnosti.

Djelatnici CVN su zahvalni za ovaj susret koji je sunčanu nedjelju uljepšao i obogatio do kasnih večernjih sati.