Posjet delegacije CRS-a Caritasu Vrhbosanske nadbiskupije

U četvrtak, 5. srpnja 2018. su gospodin Marc D’Silva i gđa. Sanda Beljak iz Catholic Relief Services BiH  (CRS BiH) posjetili Caritas Vrhbosanske nadbiskupije i susreli se s ravnateljem dr. sc. vlč. Mirkom Šimićem, zamjenicom ravnatelja mr. sc. s. Katom Ostojić te djelatnicima ove organizacije.

Susret je bila prigoda za razgovor o zajedničkim projektima koje obje organizacije provode u Bosni i Hercegovini kao što su razvoj župnih Caritasa u regiji, PRO-Budućnost te drugi projekti koje CRS BiH pomaže. Ravnatelj dr. sc. vlč. Mirko Šimić je predstavio trenutno djelovanje projekata u Caritasu VN, kao i izgradnju Doma za starije i nemoćne „Dr. Ivan Evanđelist Šarić.“ Osim toga, izrazio je i duboku zahvalnost gosp. D’Silva i CRS-u na višegodišnjoj potpori i suradnji te poželio sreću gosp. Marc-u koji će svoju karijeru graditi u Aziji, u okviru regionalnih programa koje provodi Catholic Relief Services.

Gospodin D’ Silva je naglasio kako i današnji susret potvrđuje dosadašnju i otvara vrata novoj suradnji u budućnosti.