Oglas za posao

Rad na određeno vrijeme

Caritas u Bosni i Hercegovini radi od 2018. na pomaganju migrantima/izbjeglicama i tražiteljima azila u kampovima i izvan njih. Projekt “Praonica rublja u kampu Blažuj” započinje u mjesecu kolovozu  i trenutačno financiranje osigurano je do kraja 2020. Za potrebe praonice rublja Caritas zapošljava dvije radnice/radnika koji bi osiguravali svakodnevno pranje i sušenje rublja za migrante u kampu Blažuj.

Broj radnih mjesta: 2

Spol: m/ž

Mjesto rada: Blažuj kod Sarajeva

Radno vrijeme: radnim danom od 8:00 do 16:30

Oglas je otvoren do:  15. 8. 2020.

Uz prijavu za rad koju je moguće preuzeti ovdje:  OBRAZAC_ZA_PRIJAVU CVN, svi kandidati/ce trebaju dostaviti svoj CV. Za posao nije potrebno prethodno radno iskustvo i nema dobne granice za kandidate. Poželjno je osnovno znanje nekog stranog jezika i vozačka dozvola.

Nakon isteka prijave svim kandidatima bit će poslan online upitnik umjesto intervjua kako bi poštovali mjere fizičke distance. Nakon provedenog upitnika, kandidati koji uđu u uži izbor, bit će pozvani u Caritasov odjel za personal radi intervjua.

Kandidati koji zadovolje dobit će Ugovor o radu i prijavu na određeno vrijeme. Produljenje ugovora uvjetovano je projektom i donatorskim sredstvima nakon 31. 12. 2020.

Svoje prijave slati na adresu: d.muzicka@caritas.ba i personal@caritas-sarajevo.ba