Obavijest za roditelje djece DV “Sveta Obitelj”

Poštovani roditelji,

Konačno smo dobili potvrdu o ponovnom otvaranju vrtića za našu dragu djecu od ponedjeljka, 18.5. 2020. S tim u vezi, želimo Vam poslati par informacija i uputa. Dobili smo preporuke kojih ćemo se pridržavati. Izvršili smo pripreme kako bismo stvorili uvjete za rad od ponedjeljka. Sve je čisto i dezinficirano. Na sreću, imamo velike sobe, puno vanjskog prostora i nimalo se ne bojimo primiti natrag djecu te nastaviti rad u malo izmijenjenim i prilagođenim uvjetima. Roditelji neće ulaziti u objekt niti na ograđeni dio igrališta. Kada ujutro dovodite djecu, dočekat će vas na ulazu jedna odgojiteljica kojoj ćete predati dijete. Kod preuzimanja djece, najčešće će djeca biti vani i odgojiteljice će vam dovesti dijete do ograde. Ukoliko morate ući u objekt molimo vas da stavljate maske, dezinficirate ruke i cipele te se što manje zadržavate unutra. Također, prvi dan ćete potpisati izjavu da je dijete zdravo te da ga dovodite u vrtić na svoju odgovornost. Stoga Vas molimo da kod odluke da dovedete dijete poštujete mjere koje nalaže Vlada, te da ne izlažete djecu rizicima i da djeca koja imaju zdravstvenih problema ili nekoga iz rizične skupine u obitelji, ne dolaze u vrtić. Svako jutro prije polaska u vrtić ćete trebati izmjeriti temperaturu djeteta i reći odgojiteljici na prijemu kolika je temperatura bila. Za početak Vas molimo da dovodite djecu čija oba roditelja rade kako bi bilo što manje djece. Djeca ne moraju nositi maske niti rukavice, a mi ćemo im redovito prati ruke.

I ovu priliku koristimo zahvaliti Vam što ste nas podržali uplatama za ove mjesece, te napomenuti one koji to još nisu obavili, da to učine u sljedećih nekoliko  dana, kako ne bi bili nekorektni prema ostalim roditeljima i zaposlenicima. Naravno, oni koji nisu u mogućnosti izvršiti uplatu iz opravdanih razloga, mogu poslati zamolbu na mail vrtic@caritas-sarajevo.ba.

Iskreno se radujemo ponovnom susretu i nadamo se da će se sve vrlo brzo vratiti na staro.

No description available.