Nezaboravno ljetovanje u Novom Vinodolskom

Raduje nas činjenica da smo i ove godine u lipnju, zajedno sa djecom PU DV Sveta Obitelj  i djecom iz obiteljskog savjetovališta Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, zahvaljujući poglavarstvu grada Bjelovara boravili u hostelu Bjelovara u Novom Vinodolskom.

Vrijeme nas je lijepo poslužilo te smo svakoga dana uživali na prelijepim plažama i osvježavali se u divnom Jadranskom moru. Jedan dan smo djeci omogućili i nezaboravno iskustvo plovidbe brodicom u Crikvenice, te posjetu gradskom akvariju. Ove godine na zadovoljstvo sve djece imali smo priliku uživati i u turističkom obilasku Novog Vinodolskog malim vlakićem. Pored večernjih šetnji djeci smo organizirali i disko party uz karaoke zabavu.

Na povratku u Sarajevo posjetili smo zagrebački ZOO vrt i tu priliku iskoristili u edukativne svrhe, tako što smo djeci pokazali različite životinjske vrste koje možda ne bi imali prlike vidjeti, i upoznali smo ih sa njihovim načinom života. Nakon toga smo imali organizirani ručak u IKEA-i, a njihovo je osoblje za našu djecu organiziralo kreativnu radionicu povodom blagdana sv. Ive, koji se u Švedskoj slavi kao Midsommar.

Uz pjesmu i dobro raspoloženje, prepuni pozitivnih dojmova vratili smo se doma u nadi da ćemo ovako lijepo iskustvo ponoviti i naredne godine.