Nezaboravno ljetovanje djece iz DV „Sveta Obitelj“ u Kaštel Kambelovcu

Zahvaljujući našem dobročinitelju gospodinu Jošku Berket već četvrtu godinu imali smo priliku da s grupom djece iz našega vrtića ljetujemo u Kaštel Kambelovcu.

Ove godine smo u sklopu našega ljetovanja posjetili Dječji vrtić Brat Sunce u Primoštenu, podružnicu centralnog vrtića u Šibeniku, čiji je osnivač Družba sestara franjevki od Bezgrješne. Dojmila nas se himna vrtića koju su nam otpjevala djeca zajedno sa solisticom. Naša djeca su zajedno sa djecom iz vrtića Brat Sunce imali zajednički objed, koji su pripremile sestre u samostanskoj kuhinji. Radost našoj djeci, uz neizostavni sladoled, bile su zajedničke društvene igre i međusobno upoznavanje.

Uz radosne zajedničke trenutke na plaži, uživali smo i u posjeti Dioklecijanovoj palači, te odlasku u Split na osvježavajući sladoled, a povodom rođendana jedne od naših dragih djevojčica organizirali smo i mali palačinka-party.

Uz smjeh i igru proveli smo nezaboravne trenutke u prelijepoj Hrvatskoj, te nadamo se će se ova uspješna suradnja nastaviti u godinama koje su pred nama i obogatiti živote mnoge djece.