Nestala: Deveti dan potrage za Ružicom Bičvić

U Sarajevu je nestala Ružica Bičvić, obitelj moli za pomoć!

Danas je deveti dan potrage za Ružicom Bičvić iz sarajevskog naselja Dobrinja, čiji je nestanak prijavljen 20. travnja. Obitelj nestale Ružice intenzivno komunicira s građanima koji prosljeđuju informacije te se na osnovu njih, između ostalog, vrši potraga.

U prethodnim danima, Gorska služba spašavanja Novi Grad Sarajevo je imala nekoliko preporuka za građane:

Osim fotografije pročitajte tekstualni opis fizičkog izgleda Ružice Bičvić te na osnovu toga obratite pažnju. Ako pretpostavljate da je riječ o nestaloj, fotografirajte je i fotografiju proslijedite nadležnim. Pokušajte uspostaviti komunikaciju s osobom. Oni koji žele pomoći u potrazi moraju biti vrlo oprezni.

“Ukoliko je netko ugleda, prepozna neka mi javi na broj 061/351-786. Na sebi je imala bež sako, karirane smeđe hlače i crne tenisice. U ruci je nosila crveni Caritas ceker. Zove se Ružica Bičvić, a često zna reći kada je pitaju kako se zove Ružica Rubčić. Policija je već obaviještena, pa možete i najbližoj policijskoj stanici prijaviti”, napisala je kćerka Ružice Bičvić na svom Facebooku profilu.

Sve informacije možete proslijediti kontaktiranjem policije ili pozivom na sljedeće brojeve telefona:

387 62 112 700
387 62 672 772

Bičvić ima demenciju. Dva put je nestajala na području Grbavice gdje je ranije živjela misleći da je tu njen dom.