Maškare u DV “Sveta Obitelj”

Početkom ožujka, maškare su osvojile DV „Sveta Obitelj“, a razni likovi iz bajki i svijeta mašte uselili su se u naš vrtić i igrali se sa svima nama.

Odgajateljice i roditelji su zajedno s djecom izrađivali kostime gusara, žabica, bubamara, pčelica, a bilo je tu i princeza, vila, kauboja, policajaca, liječnika.

Mali maskirani mališani su s odgajateljicama posjetili osnovnu školu KŠC, župni ured mjesne Crkve te urede u Središnjici Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, a svi domaćini su darovali djecu slatkišima. Dvije starije skupine vrtića posjetile su i sarajevske vatrogasce u Stupu koji su pokazali što sve vatrogasci rade i koji to broj zovemo ukoliko uočimo požar.

Nakon toga, naše kuharice su spremile ukusne i mirisne krafne, bez kojih maškare ne bi bile tako zabavne i čarobne.

Uz ples, pjesmu, igre i smijeh ovaj dan je bio savršen, a jednako su uživale odgajateljice, djeca, ali i roditelji.

Fotografije možete pogledati u nastavku: