Dječji vrtić ”Sveta Obitelj” na XXIII reviji kulturno – umjetničkog stvaralaštva djece

I ove godine djeca Predškolske ustanove dječji vrtić “Sveta Obitelj“ su imala veoma dobar i zapažen nastup na  XXIII reviji kulturno – umjetničkog stvaralaštva djece iz Predškolskih Ustanova Kantona Sarajevo. Predstavili smo se plesnom točkom uz skladbu Ples na kiši. Nakon predstavljanja svih vrtića Kantona Sarajevo, ova točka izabrana je za Završnu manifestaciju obilježavanja Dana Kantona Sarajevo, u KJU Centar za kulturu Sarajevo, 9.5. 2018.

Najzaslužnije za ovaj uspješni nastup su ravnateljica vrtića s. Kata Ostojić, čija je kompletna ideja, odabir skladbe i koreografija, odgojiteljica Atifa Hasanović koja je uvježbala ples s djecom te odgojiteljica Dragana Peka – Guska, koja je pomagala u realizaciji ove ideje.

Revija je održana u organizaciji Prosvjetno-pedagoškog zavoda Kantona Sarajevo, u suradnji s predškolskim i ustanovama za specijalni odgoj i obrazovanje u sklopu obilježavanja Dana Kantona Sarajevo.