Dan otvorenih vrata u PU Dječji vrtić “Sveta Obitelj”

Dan otvorenih vrata u jaslicama i vrtiću ”Sveta Obitelj” koji je održan 5. svibnja 2018., privukao je mnogo znatiželjnih roditelja, djece i odgajatelja.

Susret je počeo interaktivnim predavanjem za roditelje i odgajatelje koje je vodila prof. dr. Mirjana Mavrak. Profesorica je govorila o suvremenom djetinjstvu i društvenim promjenama koje utječu na uvjete i okruženje u kojem odgajamo djecu. Naglasila je koliko je važno partnerstvo odgajatelj-roditelj te kolika je važnost zagrljaja svaki dan.

Nakon predavanja, u vrtiću, ali i u dvorištu vrtića, održane su igre bez granica za roditelje i djecu. Vesele igre donijele su veliko oduševljenje razigranih mama, tata i djece koji su aktivno sudjelovali u svim aktivnostima. Bogato i maštovito okruženje, bezbrižnost mališana i roditelja, ljepota vremena provedenog u igri, ushićenje zbog mnoštva poticaja, bezbroj osmijeha na licima i ispjevanih pjesmica obilježili su ovaj lijepi proljetni dan. Druženje je završilo zajedničkim objedom u dvorištu vrtića.

Zahvaljujemo se našim gostima, roditeljima i djeci koji su sudjelovali na Danu otvorenih vrata te svojim zalaganjem oplemenili naše zajedničke aktivnosti!