Adventsko druženje u podružnici Kiseljak

U srijedu 12. prosinca 2018. upriličeno je adventsko druženje s radnicima, izvoditeljima radova te predstavnicima tvrtki koje rade na izgradnji Caritasove podružnice u Kiseljaku.

Druženju su nazočili i drugi podupiratelji i prijatelji Caritasa iz Kiseljaka i okolice. Druženju se pridružio i predsjednik Caritasa, uzoriti kardinal Vinko Puljić kojega je u podružnici dočekao vlč. Mirko Šimić, ravnatelj Caritasa. Uzoriti kardinal je obišao objekt te je upoznat s najnovijim aktivnostima kada je u pitanju gradnja podružnice. Trenutačno je u tijeku treća faza radova koja uključuje uvođenje grijanja i nekih zanatsko-građevinskih radova. Iznenadni gost ovog druženja bio je i sveti Nikola s kojim su radnici pjevali adventske i božićne pjesme, a on ih je podario poklonima. Sveti Nikola je u pratnji dvoje anđela pjevajući obišao i više kuća u blizini podružnice gdje je iznenadio, ali i obradovao petnaestak djece prigodnim paketićima.

Hvala sv. Nikoli kojemu želimo sretno putovanje do sljedećeg susreta s nama.