Adventski domjenak za djelatnice i djelatnike Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije

Caritas Vrhbosanske nadbiskupije već tradicionalno u vremenu Adventa organizira druženje svih djelatnica i djelatnika.

Ove godine okupili smo se u subotu, 15. prosinca 2018. u konobi „Mili“ u Gromiljaku gdje smo u opuštenoj  i veseloj božićnoj atmosferi popraćenoj snježnom idilom sumirali radnu godinu. Prigoda je to i za međusobno darivanje djelatnica i djelatnika koji na početku Adventa ždrijebom izvuku drugu osobu za koju će moliti u tom vremenu, ali je i obradovati na neki drugi kreativni način. Ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije dr. sc. vlč. Mirko Šimić zahvalio je svima koji su savjesno i odgovorno izvršavali svoje dužnosti tijekom godine te na taj način doprinosili kvalitetnom radu Caritasa. Ove riječi su dodatno motivirale djelatnike/ice da nastave svoje djelovanje s još većom ljubavlju i pažnjom te da tako šire karitativne vrijednosti.

Ovaj, za djelatnike/ice zasigurno najomiljeniji događaj u godini, nastavljen je uz glazbu i ugodno druženje.